Beliggenhed og transport

Klippen ligger smukt med udsigt over eng, skov og marker. Landsbyen Voel er tæt på både Silkeborg og Hammel og der er ikke langt til de andre byer i området, f.eks. Sorring og Gjern. Se kort over Voel her.

Der er gode transportmuligheder til og fra Klippen.
Fra Silkeborg og Hammelområdet benyttes regionalruterne 112 (Silkeborg-Århus) og 223 (Silkeborg-Randers).
Rute 313 (Silkeborg-Fårvang) kører også forbi skolen.

Køreplaner kan ses på www.midttrafik.dk.

I Gjern/Voel/Sorring/Grauballe området kan man benytte skolebusserne.

Transportudgiften betales af forældrene, men der kan søges tilskud fra skolen:
Skolen dækker udgifter der ligger ud over kr. 18 pr. skoledag for et barn og kr. 27. pr skoledag for 2 eller flere børn.
Blanket til ansøgning om refusion af befordringsudgfiter fås her.

Der gøres opmærksom på, at eleverne selv skal købe buskort hos Midttrafik. Der er ikke noget særligt skolekort til elever på friskoler i Silkeborg Kommune.

Skolepatrulje
For at sikre en sikker skolevej står elever fra 7. - 9. klasse skolepatrulje hver morgen fra første bus, ca. 8.10 til sidste bus, ca. 8.20. Elever der ikke kommer med bus bedes krydse vejen ved skolepatruljen inden for dette tidsrum.

SKOLEPORTEN © Skolesoft og UNI•C 2001-08 Til forsiden Til SkoleIntras hjemmeside - åbner i nyt vindue Support