image

Klippen er en kristen friskole beliggende i Voel ved Silkeborg. Vi har 200 elever i 0.-9. klasse og er et tilbud til elever, som ønsker en solid faglig undervisning i trygge rammer. Vi har små klassestørrelser og en skole med gode lokaler beliggende i naturskønne omgivelser.
Ønsker du at høre om mulighederne for at gå på skolen er du velkommen til at kontakte kontoret på 8685 3646 eller klippen@klippen.dk og aftale nærmere.

Fanebladene her på siden indeholder mange praktiske informationer om skolegangen på Klippen.

• 27-05-2015
    Fordybelsesdag · 1A · 2A · 0A
  • 27-05-2015
    Fordybelsesdag · 3A · 4A · 5A · 6A · 7A · 8A · 9A
  • 02-06-2015
    Årsprøve 8. skr. Engelsk · 8A
  • 03-06-2015
    Årsprøve 8. skr. Matematik · 8A

Ny viceskoleleder på plads på Klippen

Skolebestyrelsen er glade for at kunne meddele at vi har ansat Stig Rasmussen som ny viceskoleleder fra 1. august.

Efter at have haft samtaler med flere kvalificerede kandidater til den ledige stilling som viceskoleleder, er valget faldet på Stig.

Stig har en mangeårig erfaring som lærer på forskellige skoler og kan ligeledes trække på erfaring som skoleleder på en mindre skole i forbindelse med udsendelse i Afrika. Han har desuden et indgående kendskab til Klippen både i forhold til elever, forældre og kolleger. Vi er derfor sikre på at Stig vil kunne bidrage til at Klippen også fortsat vil være et rigtig godt sted at være for både elever og medarbejdere.

Med et lederteam bestående af Stig, Karsten og Signe, er vi overbevist om, at Klippen står godt rustet til fortsat at udvikle sig som skole samtidig med at vi bevarer de mange gode værdier Klippen er bygget på.

Vi ser således som bestyrelse og som forældre på Klippen frem til et godt samarbejde med Stig, Karsten og Signe.

Kristian Jensen

Lærer søges til Klippen

Vi søger en lærer til tiltrædelse den 1. august 2015. Stillingen er på fuld tid.

Ansøgeren skal kunne undervise i matematik på mellemtrin og gerne natur/teknik. Flere fagkombinationer er mulige. De kan f.eks. indeholde idræt, biologi og IT.

Vi forventer, at du har en uddannelse som lærer, og at du vil arbejde med på skolens kristne værdigrundlag.

Vi tilbyder:

· Et spændende arbejde på en skole båret af dygtige kollegaer og forældre der er engageret i deres børns skolegang.

· Godt arbejdsmiljø og fleksible arbejdstider..

· Løn og ansættelse efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Hvis du er interesseret i stillingen så ret henvendelse til viceskoleleder Karsten Gottenborg på tlf. 8685 3646 eller 40927049. - eller send en ansøgning hurtigst muligt.

Klippen er en kristen friskole med 200 elever i 0. - 9. klasse, som ligger i Voel, 10 km fra Silkeborg og 30 km fra Århus. Læs mere på www.klippen.dk eller www.facebook.com/klippenvoel